fredag 18 november 2011

Mysiga gatan

Vi hade 3 bränder på vår gata inatt igen. Den här gången lyckades vi dock sova oss igenom dom (lagom tryggt) men var nere nu precis för att kolla hur allt såg ut, men inget syntes utifrån iallafall.

Döm om min förvåning när man kan läsa att polisen lyckades gripa personen som tände på och det är en 46-åring! Som själv bor i området. Vad har han för nytta av att gå och tända på soprummet och vår tvättstuga liksom?? Soprummet ligger i anslutning till cykelrummet där vi alltid låste in våra cyklar förut. Vi slutade dock med det för ett tag sen då det bara tog extra tid att behöva gå dit varje morgon för att hämta dom, lättare att parkera utanför porten och bara kunna cykla iväg. Vet inte hur mycket branden spred sig men om den nått till cykelförrådet och cyklarna brunnit inne hade man ju grinat på riktigt. Vi som studenter är så himla beroende av att kunna ta oss överallt på cykel.

Aja, ingen större skada skedd, hoppas att det är personen som ligger bakom alla bränder så det får ett slut. Idag kommer räddningstjänsten finnas på plats i centrum för att svara på frågor om hur man ska agera vid brand etc. Kanske värt att gå dit? :P

2 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt med alla bränder! hoppas det blir ett slut på et nu iaf om de fått tag i den rätte :-)

    SvaraRadera