fredag 27 januari 2012

Dagarna som gått

Det är mycket den här veckan!

I onsdags åkte vi som sagt till Norrköping. Supermysig dag med alldeles för mycket shopping kan nog sammanfatta allt. Behövde dock allt så det var väl lika bra att passa på när man hade pengar. 

Igår arbetade jag med min nya grupp för första gången. Det gick väldigt bra så det känns skönt att vi kommit igång. På tisdag ska vi redovisa uppgiften och jag är inte ett dugg stressad, tror vår tidsplanering är bra. 

På kvällen hade vi introduktionsmöte för oss nya på Flamman. Blev lite grundläggande information om allt och sedan blev vi nollade! Var väldigt kul, vi gjorde massa lekar och hade "Fladderiet" utklädda till djävlar efter oss. Efter alla lekar kom alla andra som jobbar på Flamman dit, så åt vi tacos tillsammans, tävlade lite och lyssnade på gyckel. Rolig kväll!

Idag ska jag plugga lite hemifrån och sedan tagga för ikväll då det blir ännu mer nolle-aktiviteter. Gissar att det kommer bli mer spårat men har verkligen ingen aning om vad som väntar, mer än att allt kommer avslutas med fest på Flamman. Ska bli kul!

Lite bilder från fikat i Norrköping, beställde blåbärspaj och fick en enorm bit!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar