onsdag 19 oktober 2011

I grupp 11 gillar vi att välta kaffe över datorerna

Idag har vi haft grupparbete hela dagen och det gick så himla bra att vi är snudd på färdiga nu. Vi behöver bara göra en sista genomgång av vår fiktiva forskningsplan (som är så intressant att jag skulle vilja genomföra den på riktigt) och sen fixa med vår plansch så är vi klara. Känns riktigt bra, men så jobbade vi på ordentligt idag också. 

Gillar vår grupp eftersom vi arbetar så bra tillsammans men också har roligt under tiden. Igår råkade Anna välta ut kaffe över sin dator men som tur var klarade den sig. Idag var det superbilligt fika utanför biblioteket, så vi gick självklart dit för att köpa lite. Kaffe för 1 krona, chokladboll för 3, ja ni fattar. När vi kommer tillbaka in i vårt grupprum så skojar vi alla om att vi får passa oss för att välta ut alla kaffekoppar nu, så det inte blir någon upprepning från igår, när Sofie säger;

- Ja men jag har blivit så himla försiktig sen det som hände med Annas kaffe igår

2 sekunder senare vippas hela hennes kaffemugg ut och skvätter upp över datorn. Vilka är oddsen liksom? Älskar att vi alla först brister ut i ett gemensamt gapskratt istället för att fokusera på att rädda datorn. Som tur var klarade den sig också. Frågan är om vi ska fortsätta våga dricka kaffe och te när vi samtidigt jobbar med datorerna, känns som att det säkert skulle kunna hända igen, haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar