lördag 22 oktober 2011

Herr och Dam-sittning!!

Igår kväll hade vi vår roligaste sittning någonsin! Vårt festeri PiLS anordnade en grym Herr och Dam-sittning på vårt stamställe S2 med temat Mystikens Afton. Dessa sittningar är de populäraste på hela året och jag kan verkligen förstå varför. En Herr och Dam-sittning går ut på att killarna och tjejerna sitter uppdelade i varsin sal, detta pga. underhållningen som sker under kvällen. I vanliga fall kommer festerier från andra program och gycklar på sittningarna, alltså sjunger olika låtar de gjort om texten på så de passar in på typ allt som rör universitetslivet. Igår var det dock bara killarna från festerierna som kom, och gycklena var lite mer åt det snuskiga hållet. Under sånguppträdandena åkte dessutom plagg efter plagg av! Ja, anledningen till uppdelningen är alltså att killarna kommer och "strippar" för tjejerna och tvärtom. Låter faktiskt värre än vad det är tycker jag, dom är ju aldrig helt nakna och underhållningen är mer tänkt som rolig än sexig. Kan dock tänka mig vilken egoboost det måste vara för killarna att stå framme på scen och ha över 100 tjejer som vrålar att dom vill se mera hud, haha!

Lite bilder från själva sittningen igår. Har fler från förfesten vi hade hos Anna innan, men lämnade systemkameran där igår så dom får jag visa imorgon helt enkelt.
Fina tjejer! Lisa, Johanna, Sofie, Anna och Saga. Eftersom temat var Mystikens Afton skulle alla ha mask för ansiktet.
I rummet där vi tjejer satt rullade ett bildspel med snygga (och mindre snygga) killar. Samma sak skedde givetvis hos killarna fast då med bilder på tjejer. Skulle upp och posa med en snygg bild, så när kortet togs hann bilden ändras till Per Moberg. Say whaaat liksom? :P

Lite bättre bild att posa med! :P





Under sittningarna kan man begära tempo, att man vill att alla ska sjunga en låt från sånghäftet. Här sjunger vi Portos Visa och gör rid-rörelser till texten

Det var dom bilderna jag hade från själva sittningen igår. Sjukt rolig kväll som började hos Anna, fortsatte med middagen på S2, sedan en grym mellanfest hos Amanda i klassen dit typ alla kom, väldigt trångt men roligt att festa med så många, sedan tillbaka till S2 och så ett riktigt värt avslut på McDonalds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar